Telinekataja

Turvallinen työmaa on asiakkaiden ja telinekatajalaisten yhteinen etu

Turvallisuutta ja tuottavuutta työmaalle. Tästä lupauksesta pidämme kiinni. Jo suunnittelupöydältä lähtien huolehdimme sekä asiakkaidemme työntekijöiden, telinekatajalaisten että kumppaniemme työturvallisuudesta.

Telinekataja Tuupalankoulu

Haluamme olla alan turvallisin toimija, ja teemme sen eteen töitä joka päivä – aina uuden työntekijän perehdytyksestä lähtien. Työturvallisuuskoulutus on jatkuvaa. Painotamme HSEQ-koulutuksissa käytännöllisyyttä, toiminnallisuutta ja yhdessä oppimista. Tarjoamme nykyaikaiset kanavat koulutukseen ja parhaat mahdolliset välineet työntekoon.

Erityistä huomiota kiinnitämme vaativaa käsityötä tekevien asentajiemme työturvallisuuteen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Asentajien henkilösertifikaatti osoittaa ammattitaidon ja edistää sekä työn laatua että työturvallisuutta.

Työturvallisuus maailman ja Suomen kärjessä

Saavutimme Nolla tapaturmaa -tavoitteen vuosina 2019 ja 2020. Keväällä 2021 jo toistamiseen Nolla tapaturmaa -foorumi myönsi Telinekatajalle työturvallisuuden korkeimman tasoluokituksen: Taso 1 – Maailman kärjessä. Tasoluokitus myönnetään yrityksille, joissa on panostettu työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen.

 

Sinua voisi myös kiinnostaa

Matkalla työturvallisuuden huipulle – Telinekatajalle Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuuden tasoluokitus
33 työpaikkaa saavutti nollan tapaturman tavoitteen – Telinekataja jo toisen kerran