Telinekataja

Sääsuojat

Kosteusrasitus on yksi rakennustyömaiden suurimmista haasteista. Urakat voivat olla monivaiheisia ja pitkäkestoisia, ja kaikki Suomen neljä vuodenaikaa tuovat oman lisänsä. Valmistuvan rakennuksen ulko- ja sisärakenteiden tulee kestää erilaisia olosuhteita ja rasituksia tietystikin mahdollisimman pitkään, joten työmaan asianmukainen sääsuojaus on nykyisin arkipäivää. Telinekatajan laajaan palvelutarjontaan sisältyvät markkinoiden laadukkaimmat sääsuojat ammattitaitoisella suunnittelu-, asennus- ja purkutyöllä.

Sääsuojien vuokraus

Sääsuojien vuokraus

Telinekataja vuokraa korkealaatuisia ja monikäyttöisiä sääsuojia, jotka aina suunnitellaan ja mitoitetaan tarkkaan kohteeseesi ja toimitetaan täsmällisesti. Suunnittelijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut kohteen erityispiirteet huomioiden.

Lue lisää
Sääsuojaratkaisut

Sääsuojaratkaisut

Kattavasta tuote- ja palvelutarjonnastamme löytyy erilaisia korkealaatuisia sääsuojausratkaisuja, jotka tehostavat, turvaavat ja optimoivat työmaatyöskentelyä – olosuhteista riippumatta.

Lue lisää
Kuivaketju10

Kuivaketju10

Kuivaketju10-riskilistauksen avulla on mahdollista luoda yhtenäinen, kaikkia rakennushankkeen osapuolia koskeva kosteudenhallinnan toimintamalli. Onnistunut kosteudenhallinta vaatii lähes poikkeuksetta hyvin suunnitellun ja toteutetun sääsuojauksen. Tätä nykyä yhä useampi tilaaja vaatii Kuivaketju10- toimintamallin noudattamista työmaillaan, joten myös sääsuojauksen tärkeys on kasvanut entisestään.

Lue lisää