Telinekataja

Rakennustelineet

Telineurakka vaatii onnistuakseen sekä laadukkaat telineet että niiden luotettavan toimituksen ja ammattitaitoisen asennuksen. Me vuokraamme korkealaatuiset rakennustelineet kaikenlaisiin ja -kokoisiin projekteihin ja urakoihin. Suunnittelijamme koostavat tarpeisiisi parhaiten sopivan telinekokonaisuuden ja asentajamme rakentavat ja purkavat kokonaisuuden tehokkaasti ja ehdottoman turvallisesti.

Rakentaminen

Rakentaminen

Edistykselliset ja korkeasta laadustaan tunnetut ratkaisumme soveltuvat niin korjaus-, uudis- kuin infrarakentamiseenkin. Ammattitaitoisten suunnittelijoidemme ansiosta telineemme ja palvelumme pystytään räätälöimään kaikenlaisiin projekteihin, vaatimuksiin ja säädöksiin sopivaksi.

Lue lisää
Teollisuus

Teollisuus

Me tarjoamme kattavat ja korkealaatuiset telinepalvelut energia- ja metsäteollisuuden työmaille ja muunlaisiin teollisuuskohteisiin. Käymme aina telineratkaisuja koskevat tarpeet ja vaatimukset läpi yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos palvelee kohdetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Telineasennus

Telineasennus

Meiltä saat ammattitaidolla suunnitellun telinekokonaisuuden asennuksella ja purkamisella. Varmistamme, että tarvitsemasi teline- ja sääsuojaratkaisu asennetaan haluamaasi kohteeseen turvallisesti, tarkasti ja sovitussa aikataulussa.

Lue lisää
Esitteet ja ohjeet

Esitteet ja ohjeet

Esitteistämme ja ohjeistamme saat hyödyllistä ja kiinnostavaa lisätietoa palveluistamme sekä korkealaatuisista vuokratuotteista ja niiden asentamisesta.

Lue lisää