Telinekataja

Telineasennus

Telinerakentaminen vaatii onnistuakseen paitsi laadukkaat telineet myös niiden ammattitaitoisen suunnittelemisen ja asentamisen. Vuokratelineiden asennuspalvelumme takaa turvallisuuden ja säästää vaivaa ja rahaa. Suunnittelemme asennettavan telinekokonaisuuden huolellisesti ja teemme asennustyön aina tehokkaasti, täsmällisesti, turvallisesti ja tarpeet huomioiden – lyhyelläkin varoajalla.

Telinekataja Tikkalansaari

Säädökset, toiveet ja erikoisvaatimukset

Noudatamme kaikissa asennusprojekteissamme alaa sitovia määräyksiä ja säädöksiä, kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme pyyntöjä, toiveita ja ajatuksia, ja huomioimme kohteeseen liittyvät erikoisvaatimukset. Avoin ja luottamuksellinen keskusteluyhteys yhteistyökumppaneihimme takaa parhaan lopputuloksen haastavissakin oloissa ja aikatauluissa.

Telinekatajalla ei tingitä työturvallisuudesta

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ja se näkyy myös hyvin hoidetussa telineiden asennustyössä. Pyrimmekin työturvallisuuden nollatoleranssiin (= ei yhtään työtapaturmaa). Yhtenäinen ja hallittu tapa toimia parantaa asennustyön turvallisuutta. Asentajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti, laadukkaat työvälineet ja varusteet sekä tarpeen vaatiessa myös erikoissuojavarusteet.

Lisätietoja työturvallisuuskäytännöistämme löydät täältä: Telineturvallisuus

Toimiva logistiikkaketju

Toimiva logistiikkaketjumme tukee asennustyön tehokkuutta. Kuljetamme telinekaluston täsmällisesi paikalle ja varmistamme jokaiseen toimitukseen sisältyvällä telineluettelolla, että kaikki tarvittavat telineosat ovat varmasti mukana. Teemme varastoinnin selkeinä kokonaisuuksina, joten telineet ja telineosat löytyvät helposti. Pidämme suuretkin telinemäärät ja kokonaisuudet hallinnassa.

Pidämme arvossa koulutusta ja kokemusta

Työssämme tulee tuntea niin erilaiset ratkaisut, järjestelmät, kalustot ja välineet kuin alaan ja työmaakohteisiin liittyvät säädökset ja vaatimukset. Arvostamme kokemuksen tuomaa viisautta ja panostamme henkilöstömme koulutukseen. Haluamme varmistaa, että asentajillamme on käytössään mahdollisimman laadukkaat ja turvalliset välineet sekä alan vaatima ammattitaito ja tietämys.

Telinekataja koulutus