Telinekataja

Rakennustelineiden vuokraus

Telinekataja Rakennustelineiden vuokraus

Vuokraamme korkealaatuisia rakennustelineitä korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen työmaille sekä erilaisiin teollisuuden kohteisiin. Ammattitaitoiset suunnittelijamme huomioivat sekä kohteen vaatimukset että asiakkaan toivomukset, kartoittavat niiden pohjalta sopivan, toimivan ja turvallisen telinekokonaisuuden. Asentajamme asentavat ja purkavat telinekokonaisuuden ja vievät kaluston mukanaan, mikä vapauttaa tilaa ja aikaa työmaalle. Kauttamme onnistuu paitsi terästelineiden myös alumiinitelineiden vuokraus.

Hyödyt

  • Varmistat aina turvalliset telineet ja parannat työturvallisuutta
  • Telinevuokraus mahdollistaa sen, että sidot vähemmän pääomaasi telineisiin
  • Saat optimoidut ja kohteeseen mitoitetut rakennustelineet
  • Sinun ei tarvitse kuljettaa telineitä työmaalta toiselle, etkä tarvitse erillisiä tiloja telineiden varastointiin
  • Voit vuokrata kätevästi lisää kalustoa tarpeiden muuttuessa

 

Layher-telineet

Layher-telineet

Laadukkaat, turvalliset ja innovatiiviset Layher-telineet ovat nappivalinta vaativaan ja erityistarpeita sisältävään ammattilaistyöskentelyyn. Layher-telineet soveltuvat loistavasti rakentamiseen, huolto- ja kunnossapitoon sekä asennustöihin.

Lue lisää
Allround-telineet

Allround-telineet

Innovatiivinen ja nerokas kiilaliitos mahdollistaa yhtäaikaisesti kahdeksan vaaka- tai vinoliitäntää samassa tasossa, mikä tekee Allroundista erittäin monipuolisen telinejärjestelmän. Telineen pystyttäminen on poikkeuksellisen tehokasta ja turvallista ja onnistuu myös pienellä henkilöstömäärällä.

Lue lisää
Tukitelineet ja tukitornit

Tukitelineet ja tukitornit

Kun kohteeseen tarvitaan lisää kuormankestoa ja kantavuutta, on suositeltavaa vuokrata korkealaatuiset tukitelineet ja tukitornit ammattitaitoisella suunnittelulla ja asennustyöllä.

Lue lisää
Kulkutiet ja sillat

Kulkutiet ja sillat

Toteutamme toiveiden ja vaatimusten mukaiset kulkutiet ja sillat suoraan kohteeseen tehokkaasti, turvallisesti ja aikataulussa. Väliaikaisilla reiteillä voidaan turvata ja tehostaa työmaaympäristöjen toimintaa.

Lue lisää
Telinetarvikkeet

Telinetarvikkeet

Vuokravalikoimastamme löytyvät myös laadukkaat telinetarvikkeet ja lisävarusteet, kuten telineputket, liittimet, pyörät, ankkuroinnit, varastointi- ja kuljetuspaletit sekä nostoapuvälineet.

Lue lisää