Telinekataja

Hyr byggnadsställningar

Telinekataja Hyr byggnadsställningar

Vi hyr ut högklassiga byggnadsställningar till byggnadsarbetsplatser för reparation, nybyggen och infrabyggande samt till olika industriobjekt. Våra yrkeskunniga konstruktörer beaktar objektets krav och kundens önskemål samt kartlägger en lämplig, funktionell och säker ställningshelhet på basis av dessa. Våra montörer installerar och demonterar ställningshelheten och tar med sig utrustningen, vilket frigör utrymme och tid för byggnadsarbetsplatsen. Av oss kan du hyra både stål- och aluminiumställningar.

Fördelar

  • Du säkrar alltid säkra ställningar och förbättrar arbetssäkerheten
  • När du hyr ställningar behöver du inte binda lika mycket kapital till dem
  • Du får optimerade och individuellt dimensionerade byggnadsställningar
  • Du behöver inte transportera ställningarna mellan byggnadsarbetsplatser eller ha separata faciliteter för att lagra ställningarna
  • När behoven förändras kan du enkelt hyra mer utrustning
Layher-ställningar

Layher-ställningar

Högklassiga, säkra och innovativa Layher-ställningar är ett perfekt val för krävande proffsarbete med speciella behov. Layher-ställningar är idealiska för byggande, service och underhåll samt installationsarbete.

Läs mer
Allround-ställningar

Allround-ställningar

En innovativ och genial kilkoppling möjliggör åtta horisontella eller diagonala kopplingar i samma plan, vilket gör Allround till ett mycket mångsidigt ställningssystem. Att resa ställningen går exceptionellt effektivt och säkert och lyckas även med ett litet antal anställda.

Läs mer
Stödställningar och stödtorn

Stödställningar och stödtorn

När du behöver extra lastkapacitet och bärkraft för ditt objekt rekommenderar vi att hyra högklassiga stödställningar och stödtorn med därtill hörande professionellt planerings- och installationsarbete.

Läs mer
Passager och broar

Passager och broar

Vi bygger kravenliga passager och broar direkt till objektet effektivt, säkert och enligt avtalad tidtabell. Temporära rutter kan användas för att säkra och effektivisera verksamheten på byggnadsarbetsplatser.

Läs mer
Ställningstillbehör

Ställningstillbehör

Vårt hyrsortiment omfattar även högklassiga ställningstillbehör och tilläggsutrustning, såsom ställningsrör, kopplingar, hjul, förankringar, lager- och transportpallar samt lyfttillbehör.

Läs mer