Telinekataja

Väderskydd

Fuktbelastning hör till de största utmaningarna på byggnadsarbetsplatser. Entreprenaderna kan vara flerfasiga och långvariga, och Nordens fyra årstider ger ett eget tillskott. Byggnadens yttre och inre strukturer måste naturligtvis tåla olika förhållanden och påfrestningar så länge som möjligt, vilket gör ändamålsenliga väderskydd till ett vardagligt fenomen på byggnadsarbetsplatser. Telinekatajas breda serviceutbud omfattar marknadens högklassigaste väderskydd samt yrkeskunnig planering, installation och demontering av väderskydd.

Hyr väderskydd

Hyr väderskydd

Telinekataja hyr ut högklassiga multifunktionella väderskydd, som alltid noggrant planeras och dimensioneras för ditt objekt och levereras som avtalat. Våra konstruktörer hjälper dig att hitta de bästa lösningarna, med beaktande av objektets särdrag.

Läs mer
Väderskyddslösningar

Väderskyddslösningar

Vårt omfattande produkt- och serviceutbud omfattar olika högklassiga väderskyddslösningar som effektiviserar, säkrar och optimerar jobbet på byggnadsarbetsplatsen – oavsett förhållandena.

Läs mer
ABAB Torrkedja10

ABAB Torrkedja10

Med hjälp av Torrkedja10-riskförteckningen kan vi skapa en enhetlig verksamhetsmodell för fukthantering som berör alla involverade parter i byggprojektet. Framgångsrik fuktkontroll kräver nästan undantagslöst ett välplanerat och välgjort väderskydd. Idag kräver fler och fler beställare att verksamhetsmodellen Torrkedja10 ska följas på sina byggnadsarbetsplatser, vilket innebär att vikten av väderskydd ökat ytterligare.

Läs mer