Telinekataja

Byggnadsställningar

För att lyckas kräver en ställningsentreprenad såväl högklassiga ställningar som pålitlig leverans och yrkeskunnig installation. Vi hyr högklassiga byggnadsställningar för alla typer och storlekar av projekt och entreprenader. Våra konstruktörer sätter färdigt ihop en ställningshelhet som bäst passar dina behov, och våra montörer bygger och demonterar helheten effektivt och absolut säkert.

Byggande

Byggande

Våra avancerade kvalitetslösningar lämpar sig för reparation, nybyggen och infrabyggande. Tack vare våra yrkeskunniga konstruktörer kan vi skräddarsy våra ställningar och tjänster för alla slags projekt samt krav och regler.

Läs mer
Industri

Industri

Vi erbjuder omfattande och högklassig ställningsservice för energi- och skogsindustrins byggnadsarbetsplatser och andra typer av industriobjekt. Vi går alltid igenom behoven och kraven för ställningslösningar tillsammans med kunden, så att slutresultatet betjänar objektet på bästa möjliga sätt.

Läs mer
Ställningsinstallation

Ställningsinstallation

Vi erbjuder professionellt planerade byggnadsställningar med installation och demontering. Vi ser till att den ställnings- och väderskyddslösning du behöver installeras på önskad plats säkert, exakt och inom avtalad tidtabell.

Läs mer
Broschyrer och instruktioner

Broschyrer och instruktioner

Våra broschyrer och instruktioner ger dig användbar och intressant tilläggsinformation om våra tjänster och högklassiga hyrprodukter och deras installation.

Läs mer