Telinekataja

Ställningsinstallation

För att lyckas kräver ställningsbyggande utöver högklassiga ställningar även yrkeskunnig planering och installation. Vår installationsservice för hyrställningar tryggar säkerheten och sparar både möda och pengar. Vi planerar den ställningsenhet som ska installeras noggrant och utför alltid installationsarbetet effektivt, exakt, säkert och med hänsyn till behoven – även med kort varsel.

Telinekataja Tikkalansaari

Föreskrifter, önskemål och särskilda krav

I alla våra installationsprojekt följer vi regler och föreskrifter som förbinder branschen, lyssnar noga på våra kunders önskemål och tankar samt tar hänsyn till objektets speciella krav. En öppen och konfidentiell kommunikation med våra samarbetspartner säkerställer bästa resultat även under utmanande förhållanden och tidtabeller.

Telinekataja kompromissar inte med arbetssäkerheten

Säkerhet är ett av våra viktigaste värden, vilket även återspeglas i välinstallerade ställningar. Vi strävar efter nolltolerans inom arbetssäkerhet (= inga olycksfall i arbetet). Ett enhetligt och kontrollerat sätt att arbeta för att förbättra säkerheten i installationsarbetet. Våra montörer har alltid ett giltigt arbetssäkerhetskort, högklassiga verktyg och kvalitetsutrustning samt vid behov särskild skyddsutrustning.

Mer information om vår arbetssäkerhetspraxis hittar du här: Ställningssäkerhet

 

 

En välfungerande logistikkedja

Vår välfungerande logistikkedja stödjer effektiviteten i installationsarbetet. Vi transporterar ställningsutrustningen till din exakta plats och säkerställer att alla nödvändiga ställningsdelar ingår i varje leverans. Vi lagerför ställningarna i tydliga helheter, så att ställningarna och ställningsdelarna är lätta att hitta. Vi håller även stora ställningsvolymer och helheter under kontroll.

Vi värdesätter utbildning och erfarenhet

I vårt jobb måste vi känna till olika lösningar, system, utrustning och verktyg samt föreskrifter och krav gällande branschen och byggnadsarbetsplatser. Vi uppskattar den visdomen erfarenheten för med sig och satsar på att utbilda vår personal. Vi vill säkerställa att våra montörer har tillgång till förstklassiga och säkra verktyg samt den yrkesskicklighet och kompetens som branschen kräver.

Telinekataja Kurser