Telinekataja

Suunnittelupalvelut

Me Telinekatajalla tiedämme, että onnistunut projekti alkaa ammattitaitoisesta ja huolellisesta suunnittelusta. Nykyajan vaatimukset täyttävä suunnitteluosaaminen yhdistettynä laadukkaaseen kalustoon ja tehokkaaseen asennustyöhön takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kaikki suunnittelutyömme nojaa uusimpaan teknologiaan ja osaavaan henkilöstöön, minkä ansiosta työ edistyy ja valmistuu aina turvallisesti ja aikataulussaan. Suunnittelijamme ovat oman alansa ammattilaisia, joille nykyajan vaatimukset ja sääsuojauksen haasteet ovat arkipäivää.

Projektisuunnittelu

Projektisuunnittelu

Kukin telineitä ja sääsuojausta vaativa projekti käydään läpi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Suunnittelutyössä korostuvat paitsi turvallisuus ja kustannustehokkuus myös tiivis yhteistyö urakoitsijan ja projektin tilaajan kanssa.

Lue lisää
Kosteudenhallinta

Kosteudenhallinta

Kosteudenhallinta on yhä keskeisemmässä osassa rakentamista tänä päivänä. Huolellisella kosteudenhallinnan suunnittelulla, kuten haasteiden kartoittamisella ja kohteeseen räätälöidyillä kalustovalinnoilla voidaan varmistaa urakoinnin onnistuminen ja myös urakoitavan rakennuksen mahdollisimman pitkä käyttöikä.

Lue lisää
MaxxProd-palvelut

MaxxProd-palvelut

MaxxProd-palveluillamme pystytään vastaamaan neljään keskeiseen asiakastarpeeseen: rakentamisen aikaisen kuivaketjun hallintaan, työmaan yleisvalaistukseen, työkohteen lämmitettävyyteen ja digitaalisiin palveluihin.

Lue lisää