Telinekataja Oy


Telinekataja Oy on vuonna 1965 perustettu perheyritys. Olemme yli 50 vuoden kokemuksella Suomen johtava rakennusteline- ja sääsuojaratkaisujen sekä muiden tilapäisrakenteiden asiantuntija. Suunnittelemme ja toimitamme vaativatkin ratkaisut korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen, teollisuuden, energiantuottajien sekä kone- ja laiteasentajien tarpeisiin.

Lisäämme työturvallisuutta merkittävällä tavalla. Kehitämme alaa systemaattisesti ja innovatiivisesti tiiviissä yhteistyössä alan järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Omassa toiminnassamme käytämme ainoastaan Layherin huippulaatuista telinejärjestelmää, joka mahdollistaa turvalliset, toimivat ratkaisut kaikkiin telinetarpeisiin. Toimintaamme ohjaavat mm. sertifioitu työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001, ympäristöjärjestelmä SFS-EN ISO 14001 sekä laadunvarmistusjärjestelmä SFS-EN ISO 9001.

Telinekataja on Rakennusteollisuus RT:n ja Teknisen kaupan liiton jäsen. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt meille rakennusyritysten pätevyystodistuksen.

Telinekataja Oy:n vuokraus- ja myyntiehdot

Yhteystiedot