Telinekataja Oy


Telinekataja Oy on vuonna 1965 perustettu perheyritys. Olemme yli 50 vuoden kokemuksella Suomen johtava rakennusteline- ja sääsuojaratkaisujen sekä muiden tilapäisrakenteiden asiantuntija. Suunnittelemme ja toimitamme vaativatkin ratkaisut korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen, teollisuuden, energiantuottajien sekä kone- ja laiteasentajien tarpeisiin.

Lisäämme työturvallisuutta merkittävällä tavalla. Kehitämme alaa systemaattisesti ja innovatiivisesti tiiviissä yhteistyössä alan järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Omassa toiminnassamme käytämme ainoastaan Layherin huippulaatuista telinejärjestelmää, joka mahdollistaa turvalliset, toimivat ratkaisut kaikkiin telinetarpeisiin.

Toimintaamme ohjaavat mm. sertifioitu työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä SFS-EN ISO 45001, ympäristöjärjestelmä SFS-EN ISO 14001 sekä laadunvarmistusjärjestelmä SFS-EN ISO 9001.

Telinekataja on Rakennusteollisuus RT:n ja Teknisen kaupan liiton jäsen. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt meille rakennusyritysten pätevyystodistuksen.

Palvelutoimintamme sisältää vuokrauksen, myynnin, suunnittelun, koulutuksen sekä tarvittavan pystytys- ja purkutyön suorittamisen asiakkaalle. Sertifioidut toimipisteemme Suomessa sijaitsevat Espoossa, Nurmijärvellä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Raumalla ja Tampereella sekä Virossa Tallinnassa.

Toimintamme perustuu ammattitaitoiseen henkilöstöön, korkealaatuisiin ja turvallisiin tuotteisiin sekä pitkäaikaisiin luottamuksellisiin asiakassuhteisiin.

Ota meihin yhteyttä

TOIMINTAAMME OHJAAVAT PERIAATTEET

”Turvallisuutta ja tuottavuutta työmaalle” on Telinekataja Oy:n missio.

Laadukkaalla telineiden ja sääsuojien asennuksella palvelemme asiakastamme ja kaikkia työmaalla toimivia. Turvallisten työolosuhteiden rakentaminen on peruspalvelumme, joka koostuu monesta osatekijästä, mm. laadukkaasta tuotteesta, telineasentajan ammattitaidosta, työnjohdon ohjeista, suunnittelusta ja tuotannonohjauksesta. Luottamusta rakentamalla turvaamme tyytyväiset asiakkaat ja pitkät asiakassuhteet, joilla saavutamme kannattavaa kasvua, ympäristöstä ja turvallisuudesta tinkimättä.

Strategia 2023 – arvot ja missio viitoittavat polkuamme

telinekataja arvot

Yksi visio, neljä painopistettä

Periaatteitamme toteutamme

  • Suorittamalla työmme ammattitaitoisesti siten, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät asiakkaan kanssa solmimamme sopimuksen.
  • Noudattamalla toimintaamme ohjaavia lakeja ja määräyksiä.
  • Valmistamalla käyttäjälle ja tekijälle turvallisen tuotteen.
  • Kehittämällä jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme yhdessä asiakkaiden ja toimittajien kanssa.
  • Huolehtimalla henkilöstön osaamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä.
  • Pitämällä asiakkaalle antamamme lupauksen palvelun kaikissa vaiheissa.
  • Huomioimalla toiminnassamme ympäristönäkökohdat ja tavoitteemme on minimoida ympäristölle aiheutuva kuormitus.
  • Asettamalla toiminnalle tavoitteita, mittaamalla niiden toteutumista ja arvioimalla oman toimintamme tasoa säännöllisesti.

Telinekataja Oy:n vuokraus- ja myyntiehdot

Yhteystiedot