Telinekataja

Kulkutiet ja sillat

On kyseessä sitten kulkutie tai työmaasilta, niin me toteutamme toiveiden ja vaatimusten mukaiset väliaikaiset reitit suoraan kohteeseen tehokkaasti, turvallisesti ja aikataulussa. Laadukkaasti toteutetuilla kulkuteillä ja silloilla voidaan varmistaa työskentelyn turvallisuus ja tehostaa työmaaympäristöjen toimintaa.

Kulkutiet ja sillat

ARS-silta

ARS-siltajärjestelmällä voidaan rakentaa väliaikaisia kulkusiltoja mm. rakennustyömaille tehostamaan työmaiden toimintaa. Hyvin suunnitelluilla kulkusilloilla ohjataan esimerkiksi työmaan läheisyydessä asuvat ohikulkijat liikkumaan turvallisia kulkuteitä pitkin.

Kalustolla rakennetaan myös liikenneväylien, junaratojen ja jokien ylitykseen tarvittavat kulkusillat sekä erilaisia telineratkaisuja esimerkiksi suuriin yleisötapahtumiin. Kokonaispalveluumme kuuluu siltajärjestelmän tehokas suunnittelu ja asennus.

  • Modulaarisen siltajärjestelmän ydin koostuu kevyistä ristikoista
  • Etuina lujuus, turvallisuus, laadukkuus ja nopea toimitus
  • Poikkeuksellisen pitkä jänneväli
  • Soveltuvuus erilaisiin ympäristöihin (esim. niukka-alueiset kaupunkiympäristöt)
  • Varastointi ja logistiikka jää meidän hoidettavaksemme

Porrasnousut

Nousutieratkaisut ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka täyttävät tiukatkin turvavaatimukset kaiken kokoisilla työmailla. Erilaisia porrasratkaisuja hyödyntämällä voidaan tehdä kaikki nousutiet keveistä alumiiniportaista tukeviin ja turvallisiin julkiseen käyttöön tarkoitettuihin portaisiin saakka.