Telinekataja

En säker byggnadsarbetsplats ligger både i kundernas och våra medarbetares intresse

Säkerhet och produktivitet för byggnadsarbetsplatsen. Det här löftet håller vi. Redan från planeringsbordet ger vi våra kunders anställda, våra medarbetare och våra samarbetspartner en säker arbetsmiljö.

Telinekataja Tuupalankoulu

Vi vill vara branschens säkraste aktör och arbetar för det varje dag, från och med arbetslivsorienteringen för nya anställda. Vår arbetsmiljöutbildning är kontinuerlig. I våra EHS-utbildningar betonar vi praktik, funktionalitet och gemensamt lärande. Vi erbjuder moderna kanaler för utbildning och de bästa möjliga arbetsverktygen.

Bland våra montörer som utför krävande hantverk uppmärksammar vi speciellt deras arbetsmiljö samt välbefinnande och ork i arbetet. Montörernas personcertifikat är ett bevis på deras yrkeskunskap och främjar både arbetets kvalitet och arbetsmiljön.

I spetsen för arbetssäkerhet i världen och Finland:

Åren 2019 och 2020 uppnådde vi målet noll olyckor. Våren 2021 beviljade forumet Noll olyckor redan för andra gången klassificeringen ”Nivå 1 – Världstoppen” till Telinekataja. Nivå 1 – Världstoppen. Nivåklassificeringen beviljas företag som har investerat i att kontinuerligt förbättra arbetssäkerheten.