Telinekataja

Asenne kohdillaan, tavoitteet korkealla?
Tule meille töihin.

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka rakentamisen ja teollisuuden merkittävissä hankkeissa? Haluatko haastaa itsesi? Kehittyä ja edetä urallasi?

Telinekataja Jussaro

Olet kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut – sinulla on annettavaa Telinekatajalle ja Telinekatajalla on annettavaa sinulle. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa alan asiantuntijaksi. Meillä voit rakentaa oman urapolkusi.

Täältä löydät avoimet työpaikkamme. Julkaisemme rekryt myös somekanavissamme: Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. #telinekataja #oranssisydän

Kiinnostuitko Telinekatajasta? Vaikka meillä ei nyt juuri olisikaan avointa työpaikkaa tarjolla, saatamme seuraavaksi hakea juuri sinua. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, joka miettii uutta suuntaa urapolullaan.

3 x REKRY: HSE-valvoja, työnjohtaja ja nokkamies. Tule töihin projektikohteeseen Stora Enson Oulun tehtaalle.

22.05.2023

3 x REKRY: HSE-valvoja, työnjohtaja ja nokkamies. Tule töihin projektikohteeseen Stora Enson Oulun tehtaalle.

Nyt on auki kolme positiota mielenkiintoisessa projektikohteessamme Stora Enson Oulun tehtaalla, jonka kunnossapidon sopimuskumppani Telinekataja ollut jo vuodesta 2014. Haemme Oulun Nuottasaaren kohteeseen nyt määräaikaista HSE-valvojaa, työnjohtajaa ja nokkamiestä. Katso tarkemmat speksit ja hae 30.6.mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lue lisää

Jätä avoin työhakemus

Kiitos työhakemuksestasi

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Virhe

Telinekataja kartalla Telinekataja kartalla

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tuukan tie logistiikasta sisäisiin palveluihin ja johtoryhmien jäseneksi
Pelotta uutta kohti: Vaasan uusi työpäällikkö Marko Varttila