Telinekataja

Asenne kohdillaan, tavoitteet korkealla?
Tule meille töihin.

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka rakentamisen ja teollisuuden merkittävissä hankkeissa? Haluatko haastaa itsesi? Kehittyä ja edetä urallasi?

Telinekataja Jussaro

Olet kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut – sinulla on annettavaa Telinekatajalle ja Telinekatajalla on annettavaa sinulle. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa alan asiantuntijaksi. Meillä voit rakentaa oman urapolkusi.

Täältä löydät avoimet työpaikkamme. Julkaisemme rekryt myös somekanavissamme: Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. #telinekataja #oranssisydän

Kiinnostuitko Telinekatajasta? Vaikka meillä ei nyt juuri olisikaan avointa työpaikkaa tarjolla, saatamme seuraavaksi hakea juuri sinua. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, joka miettii uutta suuntaa urapolullaan.

Palkkaamme heti useita telineasentajia Etelä-Suomen kohteisiimme

04.01.2022

Palkkaamme heti useita telineasentajia Etelä-Suomen kohteisiimme

Oletko jo teollisuusympäristössä työskennellyt, kokenut ammattilainen? Vai uusi telinealan tekijä, tulevaisuuden kyky? Tule töihin Pohjoismaiden suurimpaan teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneeseen yritykseen.

Lue lisää
Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiimme

17.12.2021

Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiimme

Oletko laskutuksen ammattilainen ja valmis seuraavaan urasiirtoon? Haetko mahdollisuutta kasvaa laskuttajan roolissa vaikuttaen samalla yrityksen toiminnan kehittämiseen?

Lue lisää
Rekry! Tule työnjohtajaksi Keski-Suomen rakennusprojekteihin

09.12.2021

Rekry! Tule työnjohtajaksi Keski-Suomen rakennusprojekteihin

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle rakentamisen merkittäviin hankkeisiin: uudis-, korjaus- ja infrarakentamisen projekteihin.

Lue lisää

Jätä avoin työhakemus

Kiitos työhakemuksestasi

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Virhe

Sinua voisi myös kiinnostaa

Erki Eenma: raudankovia kädentaitoja Suomenlahden toiselta puolen
Henrik Kosonen: ammattiurheilijasta aluepäälliköksi