Jätä telineasennus kokeneille ammattilaisille!


• Asennamme telineesi nopeammin ja laadukkaammin.
• Rakennamme telineesi täsmällisesti, jotta urakointi etenee aikataulussa.
• Toteutamme jokaisen telineratkaisun työmaasi erikoisvaatimusten mukaisesti.
• Teemme telineratkaisuja ja sääsuojia, jotka ovat aina turvallisia niiden käyttäjille.

Telinekataja tarjoaa korkealuokkaiset ja monipuoliset Layherin rakennustelineiden sekä sääsuojien asennuspalvelut. Varmistamme, että tarvitsemasi teline- ja sääsuojaratkaisu asennetaan turvallisesti ja sovitussa aikataulussa haluamaasi kohteeseen.

Layher-telineet täsmällisesti – jopa 24/7-palveluna


Kiristyvät tehokkuusvaatimukset edellyttävät sekä rakennustyömailla että teollisuudessa yhä tehokkaampaa toimintaa. Rakennustelineitä ja sääsuojia tarvitaan usein hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Onhan kyse aina paitsi aikatauluista ja kustannuksista, myös työmaan toimivuudesta sekä ennen kaikkea ihmisten turvallisuudesta.
Me asennamme pieniä ja suuria rakennustelineitä sekä sääsuojia rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin. Asennamme ja puramme jokaisen telineen työturvallisuusmääräysten ja työmaan erikoisvaatimusten mukaisesti. Teemme telineistä ja sääsuojista turvallisia niiden käyttäjille.

• Resurssimme riittävät Suomen suurimpiinkin kohteisiin, ja tarjoamme telineasennusta sekä päivystyspalvelua asiakkaan niin halutessa jopa 24/7-palveluna.
• Selkeät asennusohjeet varmistavat telineiden oikean, tehokkaan ja turvallisen asennustavan kohteessa.

Koulutusta ja kokemusta


Layherin jatkuvasti kehittyvä telineteknologia ja uudistuvat määräykset edellyttävät telineasentajien jatkuvaa kouluttamista. Telinekatajan ja sen aliurakoitsijoiden palveluksessa olevien asentajien ammattitaito edustaa markkinoiden terävintä osaamista.
Olemme panostaneet määrätietoisesti omien ja kumppaneidemme asentajien järjestelmälliseen kouluttamiseen. Painotamme koulutuksessa asioita, jotka tiedämme tärkeiksi yli 50 vuoden kokemuksella rakennuksilta ja teollisuuden kohteista. Haemme asennustyöhön jatkuvasti tehokkaampia ja turvallisempia käytäntöjä.

• Telineasentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia.
• He osaavat toimia myös vaativimmissa kohteissa ja työmailla.
• Asennusosaamisemme perustuu vuosien saatossa hankittuun kokemukseen.

Työturvallisuuden nollatoleranssi – parhaat varusteet


Pyrimme telineiden asennuksessakin työturvallisuuden nollatoleranssiin (= ei yhtään työtapaturmaa). Se edellyttää ohjeistusta, koulutusta ja oikeaa asennetta. Yhtenäinen ja hallittu tapa toimia parantaa asennustyön turvallisuutta.
Asentajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti. Heillä on parhaat työvälineet ja varusteet, kuten kiipeilymalliset kypärät, turvavaljaat, suojalasit ja turvakengät. Toimitamme asentajiemme käyttöön tarvittaessa myös erikoissuojavarusteita, joita tarvitaan erityisen vaativissa kohteissa, kuten teollisuuden tuotantoympäristöissä.

Työturvallisuuden nollatoleranssi – parhaat varusteet


Toimiva logistiikkaketjumme, eli täsmällisesti suunniteltu ja toteutettu kuljetus sekä varastointi, tukee asennustyön tehokkuutta. Varmistamme jokaiseen toimitukseen sisältyvällä telineluettelolla, että kaikki tarvittavat telineosat ovat mukana.

• Asennukseen tarvittava telinekalusto on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.
• Telineet ja telineosat löytyvät helposti – teemme varastoinnin selkeinä kokonaisuuksina.
• Pidämme suuretkin telinemäärät ja kokonaisuudet hallinnassa.

Ota mehin yhteyttä