MaxxProd-tuotekortit

MaxxProd-esite


MaxxProd-palvelut kasvattavat työn tuottavuutta rakennustyömaalla


Telinekatajan kehittämät uudet, tuotteistetut MaxxProd-palvelut nopeuttavat rakennushankkeita ja säästävät selvää rahaa. Palvelut parantavat myös työturvallisuutta ja työolosuhteita.

MaxxProd tulee sanoista Maximising Productivity. Kuten nimikin kertoo, tarkoitus on palvelujemme avulla edistää asiakkaidemme työn tuottavuutta työmaalla. MaxxProd-palvelut laajentavat palvelumme vastaamaan neljään asiakastarpeeseen: rakentamisen aikaisen kuivaketjun hallintaan, työmaan yleisvalaistukseen, työkohteen lämmitettävyyteen ja digitaalisiin palveluihin.

Poutaa 365 päivää vuodessa

Rakennustyömaiden kosteudenhallintaan on alettu kuluneen vuosikymmenen aikana kiinnittää Suomessa entistä enemmän huomiota. Kosteusvahingoista johtuneet välittömät ja välilliset kulut saavat helposti rakennushankkeen budjetin pettämään tai aiheuttavat kansantaloudellisestikin kalliita sisäilmaongelmia. Tähän tarpeeseen on rakennusalalla kehitetty uusia työkaluja, kuten Kuivaketju10 -riskilista. Pääajatuksena on se, että toimenpiteet kohdennetaan 10:een keskeisimpään kosteusriskiin, valitut riskit torjutaan kaikissa vaiheissa tilaamisesta käyttöön ja tehdyt toimenpiteet todennetaan.

Telinekatajan palveluilla voidaan ennaltaehkäistä erityisesti kahden Kuivaketju 10 -riskin toteutumista: sadeveden pääsyä ulkoseinärakenteiden sisälle sekä materiaalien ja rakenteiden kastumista.

  • Jos tarvikkeet saadaan työmaalle kuivina, MaxxProd-palveluillamme voidaan luoda työmaalle olosuhteet, joissa kosteudelle herkät tuotteet säilyvät kuivina kohteen valmistumiseen saakka. Samalla hukka pienenee ja lopputulos on laadukkaampi.
  • MaxxProd-olosuhdepalveluilla voidaan säästää aikaa ja rahaa. Esimerkiksi lämmitysvalmiuden avulla voi osan työvaiheista rytmittää alta pois vaikkapa rappaamalla julkisivut talvella kesän sijaan. LED-valoilla luomme työkohteeseen yleisvalaistuksen energiatehokkaasti. Kokonaiskustannuksissa voi tulla myös säästöä, sillä ammattitaitoisen työvoiman saanti voi sesongin ulkopuolella olla helpompaa.
  • MaxxProd-palvelut myös parantavat osaltaan myös työturvallisuutta ehkäisemällä tapaturmia. Hyvä valaistus, kuivat ja tarvittaessa lämpimät työolosuhteet ilman liukastelua estävät monenlaisia ongelmia ja vahinkoja.
Yhteystiedot
Turun kaupunginteatterin kunnostuksessa MaxxProd-palvelut suojasivat työmaata kosteudelta ja edistivät työn tuottavuutta.

Valitse työmaalle sopiva kokonaisuus

Työmaiden tarpeet vaihtelevat sijainnin, ajankohdan, ajallisen keston ja muiden muuttujien myötä. Kysyntää työmailla on muun muassa sirkkeliteltalle, elementtisuojalle, laastien sekoitusasemalle ja varastoteltalle. Tuotteet on helppo valita valmiiksi suunnitelluista vaihtoehdoista. Asennamme valitun kokonaisuuden työmaalle samalla kun telineet ja sääsuojankin.

MaxxProd KUIVA luo olosuhteet, joissa materiaalit ja työvälineet säilyvät kuivina kohteen valmistumiseen saakka. Sirkkeliteltalla, elementtisuojalla, sekoitusasemalla ja varastoteltalla – sääsuojaukseen ja telinepeittämiseen yhdistettynä – ehkäistään sadeveden pääsyä ulkoseinärakenteiden sisälle sekä materiaalien ja rakenteiden kastumista (Kuivaketju10 -riskilistan riskejä 2. ja 9.).

MaxxProd VALvähentää tapaturmia, parantaa työviihtyvyyttä ja lisää työympäristön laatua. Kunnolliset valaisimet ovat myös taloudellisia. LED-valoilla työkohteeseen luodaan yleisvalaistus energiatehokkaasti.

MaxxProd LÄMMIN parantaa työturvallisuutta ja -olosuhteita. Lämmitysvalmiutta hyödyntämällä voi aikatauluttaa työvaiheita uudella tavalla, vaikkapa rappaamalla talvella kesän sijaan. Myös betonirakenteiden kuivumiselle voidaan luoda otollisemmat olosuhteet.

MaxxProd DIGI sisältää tässä vaiheessa mittauspalveluja, kuten kosteus-, lämpötila- ja tuulimittaukset. Tulevaisuudessa palveluillamme vähennetään mm. paperityön määrää työmaalla siirtämällä telineisiin ja sääsuojiin liittyviä paperitöitä verkossa tapahtuviksi.


MaxxProd-palvelut vastaavat neljään asiakastarpeeseen: rakentamisen aikaisen kuivaketjun hallintaan, työmaan yleisvalaistukseen, työkohteen lämmitettävyyteen ja digitaalisiin palveluihin.