Telinekataja

Tule meille Vaasaan työnjohtajaksi – Kom och jobba som arbetsledare i Vasa

Haemme nyt työnjohtajaa Pohjanmaan mielenkiintoisiin rakennus- ja teollisuuskohteisiin. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja kasvattamaan omaa kokemustasi Pohjoismaiden suurimmassa tilapäisratkaisujen yrityksessä, Telinekatajalla.

Telinekataja Rekry Vaasa

Työnjohtajana vastuullasi on teline- ja sääsuojakohteiden asiakasyhteistyö sekä operatiivinen toiminta – mukaan lukien telinetyöskentelyn sujuvuus ja valvonta. Tehtäviisi kuuluu myös asentajien esihenkilönä toimiminen sekä urakka- ja tarjouslaskentaa.

Odotamme sinulta

  • Rakennusalan koulutusta tai kaupallista tutkintoa.
  • Itsenäistä ja vastuuntuntoista työskentelyotetta, organisointi- ja tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä ratkaisukeskeistä asennetta.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä asiakkaiden kanssa ruotsin kielellä. Vähintään kohtalaista englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Valmiutta vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön, B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Toimipisteesi sijaitsee Sammonkadulla Vaasassa.

Rakennus- tai telinealan tuntemus on etu, mutta ei edellytys. Meillä voit kasvaa alan ammattilaiseksi. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen sekä työyhteisön tuen.

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä suomalaisessa perheyhtiössä.
  • Arvokasta työnjohtokokemusta mielenkiintoisissa rakentamisen ja teollisuuden kohteissa.
  • Kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä perusteellisen perehdytyksen.
  • Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetuuden sekä kattavan työterveyshuollon.

Ovatko tavoitteesi korkealla? Kysy lisätietoja Henrikiltä, hae 14.4. mennessä

Telinekataja on Pohjoismaiden suurin teline- ja sääsuojausalaan erikoistunut yritys. Vuonna 1965 perustetun suomalaisen perheyhtiön kivijalka on osaava henkilöstö. Olemme pitkäaikainen ja vakavarainen työnantaja, mistä kertovat vuosikausia kestäneet työsuhteet ja monipuoliset urapolut. Suomessa meitä on 230, koko konsernissa 330. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa aluepäällikkö Henrik Kosonen (puh. 040 775 5076) 1.3. ja 8.3. klo 10–15.

HAE 14.4. MENNESSÄ. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla: ”Työnjohtaja Vaasa”. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TUTUSTU telinekatajalaisten urapolkuihin:

Telinekataja kartalla