Telinekataja

Leppeää kesää!

Kevään ja alkukesän vaihtelevat säät ovat haastaneet niin lomailijat kuin tekijämme telineillä. Oikeanlaisella varustuksella kaikesta kuitenkin on selvitty ja selvitään vastaisuudessakin. Sen eteen teemme töitä joka päivä.

Kuluvan vuoden alkupuolisko on tuonut tullessaan jälleen useita kiinnostavia työmaita palkitsevine projekteineen. Lisäksi olemme saaneet joukkoomme mukavasti uusia telinekatajalaisia. Nyt on aika kiittää alkuvuoden yhteistyöstä asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja omaa väkeä sekä toivottaa hyvää kesää ja rentouttavaa lomaa, missä ja milloin sen kukin viettääkään.

Tunnistitko kesävideolla liitelevän tiiran?

Rantakohteissa vesi- ja rantalinnut ovat varsinkin kesäaikaan tekijöidemme seurana. Tänä vuonna pyrähdimme tutkimaan kesäkohteitamme tiiran matkassa. Tämä veikeä siivekäs on helppo tunnistaa mustasta päälaesta, punaisista jaloista ja nokasta. Tämän kesän poikaset alkavat olla pian lentokykyisiä – ja taitavia lentäjiä nämä ovatkin, sillä tiiroilla on lintumaailman pisin muuttomatka: ne talvehtivat Afrikan etelä- ja länsirannikolla. Korkean paikan kavereita siis hekin!

Kiinnostuitko videolla näkyvistä kohteista?

Kesävideollamme vilahtelevat muutamat viime aikojen projektimme. Voit halutessasi tutustua niihin ja muihinkin töihimme tarkemmin!