Telinekataja

Viikolla 20 vietetään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa

Toukokuun puolivälissä vietetään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa Viisaat kypärät yhteen -teemalla. Teemaviikon aikana rakennusalan ammattilaiset ympäri Suomen järjestävät tapahtumia levittääkseen tietoa työturvallisuudesta ja edistääkseen niin RT:n jäsenyritysten, kuin aliurakoitsijoiden, viranomaisten ja muiden sidosryhmien osallistumista työturvallisuutta edistävään toimintaan.

Telinekataja Miehet telineillä

Telinekatajan ja Ramirentin asentajat telinerakennusnäytöksessä 15.5.2019

Telinekataja Miehet telineillä

Telineasentajat tekevät työmaasta muille turvallisen

Telinekatajalla työturvallisuus on kaiken toiminnan ytimessä. Ammattitaidolla kohteeseen suunniteltu ja asennettu rakennusteline tekee työmaasta turvallisen kaikille sen käyttäjille, ja takaa lisäksi turvallisen ympäristön työmaita ohittaville jalankulkijoille. Huolehdimme työturvallisuudesta ennenkaikkea panostamalla työntekijöidemme ja aliurakoitsijoidemme ajantasaiseen koulutukseen, esimerkiksi henkilösertifiointien ja HSEQ-palaverien muodossa. On tärkeää, että asentajat osaavat turvallisten työtapojen lisäksi antaa ensiapua mahdollisen vahingon sattuessa.

Viisaat kypärät yhteen

Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoon kuuluu erilaisia teemapäiviä, kuten tuotetiistai ja telinetorstai. Telinetortain kunniaksi Telinekataja ja Ramirent kantoivat kortensa kekoon tapahtumajärjestämisessä toteuttamalla yleisölle avoimen telinerakennusnäytöksen Rautatientorilla. Idea rakennusnäytöksestä syntyi Rakennusteollisuuden Telinejaostossa.

”Pieni tai suuri teline, aina mennään turvallisuus edellä”

”Haluttiin näyttää yleisölle miten telineitä rakennetaan, ja tuoda esiin työturvallisuuden tärkeyttä”, näytöstä ideoimassa ollut RT:n asiamies Ahti Niskanen summaa. ”Oli se pieni tai suuri teline, aina mennään turvallisuus edellä”