Telinekataja

Telinekatajalta suojaa ja turvaa Itämerelle

Säältä suojaaminen ja turvallisten telineiden rakentaminen työmailla on Telinekatajalle luontaista. Turvallisuus onkin yksi tärkeimmistä arvoistamme: telineillä ja sääsuojien katveessa on hyvä olla. Vastaavaa huolenpitoa ja tukea kaipaa myös Itämeri. Se on erityisen tärkeä Telinekataja Groupille: Itämeri kun yhdistää toiminta-aluettamme Suomea, Ruotsia, Viroa ja Venäjää.

Telinekataja Jussaro

Haluamme omalta osaltamme olla mukana turvaamassa Itämeren tulevaisuutta. Siksi lahjoitamme vuoden 2019 joululahjavarat Elävä Itämeri -säätiön, Baltic Sea Action Groupin Eläköön Itämeri -joulukampanjaan.

Iso kiitos kuluneesta vuodelle kaikille teille – asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme. Toivotamme rauhallista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2020!

Elävä Itämeri -hanke

Baltic Sea Action Groupin tavoite on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Elävä Itämeri -hanke keskittyy Itämeren vedenalaisen monimuotoisuuden suojeluun. Onhan Itämeri monenlaisten uivien, mönkivien ja paikallaan pysyttelevien eliöiden koti.

Tutustu Itämereneläviin »
Katso Elävä Itämeri -kampanjavideo »

PS. Porvoon edustalla sijaitseva Kalbådagrundin majakka oli valmistuessaan vuonna 1953 Suomen ensimmäinen pohjamajakka. Telinekataja oli mukana majakan kunnostustöissä keväällä 2019.

Sinua voisi myös kiinnostaa

Annetaan tänäkin jouluna elämää Itämerelle
Turvallinen talvi varmistetaan jo sääsuojaa suunniteltaessa