Telinekataja

Telinekatajalta suojaa ja turvaa Itämerelle

Säältä suojaaminen ja turvallisten telineiden rakentaminen työmailla on Telinekatajalle luontaista. Turvallisuus onkin yksi tärkeimmistä arvoistamme: telineillä ja sääsuojien katveessa on hyvä olla. Vastaavaa huolenpitoa ja tukea kaipaa myös Itämeri. Se on erityisen tärkeä Telinekataja Groupille: Itämeri kun yhdistää toiminta-aluettamme Suomea, Ruotsia Ja Viroa.

Telinekataja Jussaro

Haluamme omalta osaltamme olla mukana turvaamassa Itämeren tulevaisuutta. Siksi lahjoitamme vuoden 2019 joululahjavarat Elävä Itämeri -säätiön, Baltic Sea Action Groupin Eläköön Itämeri -joulukampanjaan.

Iso kiitos kuluneesta vuodelle kaikille teille – asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme. Toivotamme rauhallista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2020!

Elävä Itämeri -hanke

Baltic Sea Action Groupin tavoite on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Elävä Itämeri -hanke keskittyy Itämeren vedenalaisen monimuotoisuuden suojeluun. Onhan Itämeri monenlaisten uivien, mönkivien ja paikallaan pysyttelevien eliöiden koti.

Tutustu Itämereneläviin »
Katso Elävä Itämeri -kampanjavideo »

PS. Porvoon edustalla sijaitseva Kalbådagrundin majakka oli valmistuessaan vuonna 1953 Suomen ensimmäinen pohjamajakka. Telinekataja oli mukana majakan kunnostustöissä keväällä 2019.