Telinekataja

Nesteeltä kolmas tunnustus tehdystä turvallisuustyöstä

– Meillä oli Markku O. Katajan ja Markus Peruskiven kanssa ilo ja kunnia vastaanottaa telinekatajalaisten puolesta Neste Contractor Safety Award Porvoon jalostamolla 27.3. Kiitokset Kilpilahden henkilöstöllemme: tämä on teidän työnne tulos, toteaa HSEQ-päällikkö Mikko Saarinen.

Telinekataja Neste Award
Telinekataja Neste Award

Telinekatajan yhteistyö Nesteen kanssa on jatkunut yli kymmenen vuotta. Vuoden 2010 kunniakirja tuli turvallisesti ja laadukkaasti tehdystä työstä Porvoon jalostamon seisokissa. Vuoden 2019 Neste Safety Supplier -tunnustus jatkoi samoilla linjoilla: ”First class safety and quality of work at Production sites in Finland 2018”.

Vuodesta 2022 lähtien Telinekataja on toiminut kunnossapidon kumppanina kaikilla Kilpilahden tuotelinjoilla. Uusin tunnustus tuli vuoden 2023 aikana Porvoon jalostamolla tehdystä työstä: ”Telinekataja on Yhdessä nollaan -hankkeen tiimoilta osoittanut erinomaista turvallisuuskulttuurin kehitystyötä, yhteistyökykyä sekä jatkuvaa parantamista kenttäturvallisuudessa vuonna 2023.”

Pitkän yhteisen historian suurin projekti TA24 on parhaillaan meneillään Porvoon jalostamolla. 350 asentajaa, 21 työnjohtajaa ja 5 HSEQ-valvojaa vastaavat siitä, että 240.000 kuutiota telinemateriaalia on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.