Voisiko diplomityösi aihe olla ”Vastuullinen ja käytännönläheinen ympäristöjohtaminen”?

Kati Nyberg

Haemme sinua opintojesi loppuvaiheessa oleva ympäristöjohtamisen tuleva ammattilainen. Sinulla on opintojesi kautta viitekehys säädöksistä, ympäristöriskien hallinnasta, kiertotaloudesta sekä hiilijalan- ja kädenjäljestä.

Telinekataja Oy haluaa kehittyä ja olla vastuullinen sekä käytännönläheinen toimija ympäristöasioissa. Tahtotilamme on luoda mitattavia käytäntöjä, joille voidaan asettaa tavoitteita ja joissa toimenpiteiden vaikuttavuutta voidaan seurata kaikilla organisaation tasoilla.

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme Pohjoismaiden johtava rakennusteline- ja sääsuojaratkaisujen sekä muiden tilapäisrakenteiden asiantuntija. Yli 50 vuoden kokemuksella suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen, teollisuuden ja energiantuottajien sekä kone- ja laiteasentajien tarpeisiin.

Toimintaamme ohjaavat mm. sertifioidut työterveys- ja työturvallisuus-, ympäristö- sekä laadunvarmistusjärjestelmät. Työturvallisuudessa olemme Suomen kärjessä. Vuonna 2019 pääsimme oman henkilöstömme osalta tavoitteeseemme: nolla poissaoloon johtanutta työtapaturmaa.

Telinekataja Oy:n henkilöstö antaa sinulle tukea päättötyösi tekemiseen, ja haluamme ottaa tähän työhön mukaan myös sidosryhmämme. Meillä on laaja palveluverkosto Suomessa, joten voit itse vaikuttaa siihen missä päin Suomea diplomityösi teet.

Mitä odotamme sinulta

Haluamme löytää henkilön, joka haastaa meidät ja selvittää mahdollisuuksiemme rajat. Sinulla on osaamista ja asennetta auttaa meitä ympäristöasioissa uudelle tasolle. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä. Lisätietoja antaa HSEQ-päällikkö Mikko Saarinen (puh. 050 410 8899) arkisin klo 15–16. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: mikko.saarinen@telinekataja.fi

Lue lisää toimintaamme ohjaavista arvoista ja missiostamme:
Turvallisuutta ja tuottavuutta työmaalle >