Varastoteltalla tuottavuutta ja turvallisuutta työmaalle

Kati Nyberg

lumen-piilottamia-tyokaluja

Lumen piilottamia työkaluja? Kastuneita tasoitesäkkejä? Käpristyneitä paneeleja? Märkiä eristeitä? Telinekatajan MaxxProd luo työmaalle olosuhteet, joissa materiaalit ja työvälineet säilyvät kuivina kohteen valmistumiseen asti. Asiakkaiden käyttökokemukset esimerkiksi varastoteltasta ovat olleet erittäin positiivisia.

Telinekatajan Maxxprod-palvelukonseptiin kuuluvan varastoteltan hyödyllisyys on jo työmailla testattu.

– Talviolosuhteissa varastoteltta on säästänyt turhilta lumitöiltä. Sään aiheuttamat viiveet on saatu minimiin. Työn tuottavuuden kasvaessa syntyy myös kustannussäätöjä, kun samalla materiaalihävikki on saatu kuriin, kertoo Telinekatajan aluejohtaja Mikko Tammihovi asiakkaiden palautteesta.

Etutelttana tai erillisenä varastotelttana

maxxprod-varastotelttaVarastoteltta, elementtisuoja, sekoitusasema, sirkkeliteltta… Sääsuojaukseen ja telinepeittämiseen yhdistettävät MaxxProd KUIVA -tuotteet estävät sadevesien pääsyn ulkoseinärakenteiden sisälle sekä materiaalien ja rakenteiden kastumisen (Kuivaketju10-riskilistan kohdat 2 ja 9).

– Varastotelttaa on kahta eri kokoa: 12,80 x 10,28 m ja 12,80 x 15,42 m. Se voidaan toteuttaa ns. eteisenä eli rakennukseen kiinni asennettuna etutelttana tai erillisenä varastotelttana. Palvelukonseptiin kuuluvat valaisimet ja suljettava ovi – varastohyllyt optiona.

Telinekataja vastaa MaxxProd-palveluilla neljään asiakastarpeeseen: rakentamisen aikaisen kuivaketjun hallintaan, työmaan yleisvalaistukseen, työkohteen lämmitettävyyteen ja digitaalisiin palveluihin.

– Haluamme edistää asiakkaidemme työn tuottavuutta. Hukka pienenee, työ tehostuu ja lopputulos on laadukkaampi, kun työmaalla on 365 poutapäivää vuodessa, kiteyttää Mikko Tammihovi.