Työmaasta juhlatilaksi ja takaisin

Digimarkkinointi

Peruskiven muuraus, harjakaiset… Rakennustyömailla juhlitaan sekä tulossa olevia että jo saavutettuja etappeja. ”Haastavatkin työmaat muuttuvat nopeasti kutsuvieraiden arvoisiksi ja kestityksiin sopiviksi juhlatiloiksi”, vakuuttaa Telinekatajan tytäryhtiön Kataja Eventin suunnittelija ja myyjä Jarno Saari.

”Telttaratkaisut sopivat hyvin rakennustyömailla sekä keskeneräisissä tiloissa pidettävien tapahtumien kulisseiksi. Jos tilaisuutta ei voida siirtää sisätiloihin, tehdään haluttu tila tapahtumapaikan päälle. Niin yksinkertaista se on”, tiivistää Saari.

Kataja Eventin rakennusteollisuudelle suunnattu palvelukokonaisuus kattaa suunnittelun, teltat, lattiat, rakenteet, kalusteet ja muut sisustuselementit. Kaikki hoituu avaimet käteen -periaatteella, sillä pystytys ja purku ovat osa palvelua.

Etujamme ovat nopeus ja kokemus. Meillä on ammattitaito väliaikaisten tilojen toteuttamiseen. Tilojen pystytys ja purku on tehtävä ripeällä tahdilla, jotta työmaa saadaan heti juhlien jälkeen takaisin alkuperäiseen käyttöönsä.

Juhlapuheet ja tarjoilut lämpimässä sisätilassa

Juhlatilana teltta on kiinteisiin sisätiloihin verrattava. Taivasalla pidettäviin tapahtumiin nähden teltoilla onkin monia etuja, jotka suoraan vaikuttavat juhlatunnelmaan.

Lämmin, laadukas teltta on kutsuvieraiden arvoinen juhlapaikka. Juhlapuheita ei tarvitse pitää kylmästä hytisten, eivätkä tarjottavat jäähdy ennen aikojaan. Pakkanen pysyy ulkona lämmitysjärjestelmillä ja tiiviillä rakenteilla. Rakenteiden maahan ankkurointi kiiloilla tai painoilla pitää teltan tiukasti paikallaan, joten tuulinenkaan sää ei estä juhlia.

”Sama pätee myös muihin työmailla järjestettäviin tapahtumiin. Esimerkiksi teollisuuden huoltoseisokkien aikana ruokailut voidaan järjestää lämpimässä teltassa”, muistuttaa Saari.

Ota yhteyttä ›

Kataja Event on Telinekatajan tytäryhtiö, joka vuokraa ja myy tapahtumarakenteita.