Telinekatajalle vahva jalansija Kuopioon

Digimarkkinointi

– Aktiivisella Itä-Suomen alueella tarvitaan valtakunnalliset resurssit omaavaa toimijaa, joka on läsnä jatkuvasti. Olemme tulleet Kuopioon jäädäksemme: ammattilaisjoukkoomme rekrytoidaan lisää paikallisosaamista, samalla kun  reagointikykymme nopeutuu entisestään uusien varastotilojen myötä, kertoo Telinekatajan aluejohtaja Mikko Tammihovi.

Telinekataja on toiminut jo pitkään Savossa. Kuvamme Kuopion alueen ja koko Itä-Suomen telinetarpeista on nyt entistäkin selkeämpi, joten haluamme vahvistaa Kuopion toimipistettä vastaamaan vielä paremmin kasvavan alueen tarpeita.

Kuopion uudessa toimipisteessä, osoitteessa Lukkosalmentie 3, sijaitsevat niin toimisto kuin laajat varastotilat. Kun hyvien liikenneyhteyksien päässä, paikan päällä on valmiina kattava kalusto, palvelupyyntöihin kyetään reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Kuopion uudella aluepäälliköllä Lauri Uutelalla sekä koko tiimillä on pitkä kokemus ja taito ratkaista asiakkaiden haasteita.

”Paikallistuntemuksemme on merkittävä vahvuus, ja rekrytoimme joukkoomme alueelta myös uusia osaajia. Meille ovat tuttuja olosuhteet, toimittajaverkosto sekä asiakkaiden arki. Emme pelkästään puhu asiakkaiden kieltä, vaan myös samaa murretta”, Tammihovi naurahtaa.

Telinekataja on jo jättänyt osaavan kädenjälkensä savolaiseen maisemaan. Telineitä on toimitettu niin teollisuudelle kuin keskeisiin saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin. Toiminnan vahvempi vakiintuminen alueelle alkoi aikoinaan Tikkalansaaren siltojen – kuopiolaisittain Kallan siltojen – suuresta tuentatelineprojektista.

”Kuopio on valtakunnankin tasolla merkittävä kasvukeskus. Esimerkiksi Finnpulpilla on suunnitteilla miljardiluokan investointi, biotuotetehdas, joka piristäisi taloutta entisestään. Meillä on erinomaiset resurssit palvella asiakkaita niin rakentamisen kuin teollisuudenkin uusissa projekteissa”, Tammihovi kertoo tulevaisuuden näkymistä.

Itä-Suomen yhteystiedot