Telinekataja

Rekry! Tule työnjohtajaksi Keski-Suomen rakennusprojekteihin

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle rakentamisen merkittäviin hankkeisiin: uudis-, korjaus- ja infrarakentamisen projekteihin. Saat mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi ja luoda suhteita koko Jyväskylän talousalueen rakentajaverkostoon.

Telinekataja rekry

Vastaat asiakassuhteista ja työmaiden operatiivisesta toiminnasta yhteistyössä alueen toisen työnjohtajan ja aluepäällikön kanssa. Jyväskylän varastohenkilökunta ja suunnitteluosasto tukevat päivittäistä toimintaasi toimistolla ja työmailla. Toimenkuvasi sisältää myös urakka- ja tarjouslaskentaa sekä urakkaneuvotteluita. Työmailla vastaat telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta. Asentajien esimiehenä tehtäviisi kuuluu myös aliurakoitsijoiden koordinointi.

Odotamme sinulta:

  • Olet asiakaslähtöinen, vastuuntuntoinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia paineen alla.
  • Olet valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön Keski-Suomen alueella, joka edellyttää oman auton käyttöä ja B-ajokorttia.
  • Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus tai kokemusta työnjohtotehtävistä. Rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemus on eduksi, mutta meillä sinulla on mahdollisuus myös kasvaa alan ammattilaiseksi. Voit olla myös alalla toiminut nokkamies, joka on valmis uuteen haasteeseen.

Tarjoamme:

  • Kokonaisvaltaisen ja itsenäisen toimenkuvan sekä vahvan asiantuntijatiimin ja paikallisen esihenkilön tuen.
  • Kilpailukykyisen palkan, kulttuuri- ja liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon.
  • Vastavalmistuneet, viihtyisät sekä nykyaikaiset työskentelytilat Heinämäen teollisuusalueella.
  • Vapautta ja vastuuta.

Kiinnostuitko?
Soita lisätietoja ja lähetä hakemus 6.1.2022 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Riku Pelkonen, puh. 040 778 4992, arkipäivisin klo 9-14. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 6.1.2022 osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Työnjohtaja Keski-Suomen rakennushankkeisiin”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Millainen urapolkusi voisi olla Telinekatajalla? Lue Joonaksen uratarina »

TURVALLISUUTTA JA TUOTTAVUUTTA TYÖMAALLE VUODESTA 1965

Telinekataja rakentaa turvalliset ja tuottavat työolosuhteet rakennusalan sekä teollisuuden kohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Keskitymme laadukkaiden teline- ja sääsuojaratkaisujen vuokraukseen, suunnitteluun ja asentamiseen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Sinua voisi myös kiinnostaa

Palkkaamme heti useita telineasentajia Etelä-Suomen kohteisiimme
Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiimme