Telinekataja

REKRY! Tekninen suunnittelija Etelä-Suomeen

Oletko sinä uusi tekninen suunnittelijamme? Telinekatajan suunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisen korjaus- ja uudisrakentamisen sekä infran ja teollisuuden parissa turvallisia ja laadukkaita teline- ja sääsuojaratkaisuja luoden. Voit olla urapolkusi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi rakennesuunnittelija. Telinekatajalla sinulla on mahdollisuus kehittää tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä telinesuunnittelijana huippukollegoiden ja tehokkaiden suunnitteluohjelmien tukemana.

REKRY! Tekninen suunnittelija Etelä-Suomeen
Telinekataja Myyrmäki Vesitorni

Sinustako Telinekatajan teknisen osaston seitsemäs jäsen?

Uudet asiakaskohteet näkyvät ensimmäiseksi Telinekatajan suunnittelutiimin näytöillä. Tulet olemaan tärkeässä osassa viemässä turvallisuutta ja tuottavuutta työmaalle, sillä työskentelet osana ammattitaitoisten suunnittelijoiden tiimiä yhdessä Telinekatajan henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Telinekatajalla on useita toimipisteitä eri puolilla Suomea. Esihenkilösi ja Telinekatajan tekninen päällikkö Aki työskentelee Oulun toimipisteessä. Siellä työskentelee myös Aukusti. Jyrkin toimipiste on Espoossa, Markuksen Turussa, Jarmon Jyväskylässä ja Panun Kuopiossa. Sinun työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Suunnittelutyöt kuljettavat tiimiläisiämme myös työmaakäynneille.

Odotamme sinulta:

  • Insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä kiinnostusta teline- ja sääsuojaratkaisujen suunnitteluun. Eduksi katsotaan suunnitteluohjelmien käyttökokemus.
  • Asennetta ja innostusta. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen; pystyt perustelemaan suunnitelmasi ja seisomaan niiden takana. Tartut haasteisiin mielenkiinnolla.
  • Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sidosryhmien kanssa.
  • Suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan kehittyvän rakennusalan mielenkiintoisiin uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin sekä haastaviin infran ja teollisuuden hankkeisiin.
  • Työyhteisöksi vahvan asiantuntijatiimin, tueksi kannustavan esihenkilön ja kattavan perehdytyksen sekä tuen koko työsuhteen ajalle.
  • Työkaluiksi saat alan viimeisimmän tekniikan mukaiset suunnitteluohjelmat.
  • Kilpailukykyisen palkan. Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon.
  • Mahdollisuuden hybridityöskentelyyn.
  • Suomalaisen perheyhtiön arvomaailman ja työkulttuurin.

Kiinnostuitko? Heräsikö kysyttävää? Soita Akille ja lähetä hakemus 2.6.2024 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Aki Parkkinen (puh. 040 843 6126) torstaina 16.5. ja torstaina 23.5. klo 13–15. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 2.6.2024 osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Suunnittelija”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Millaisia suunnittelutöitä Telinekatajalla tehdään?

Millaisia tyyppejä Telinekatajan suunnittelutiimissä työskentelee? Työnjohtajasta suunnittelijaksi edenneen Markus Toivosen tarina

Telinekataja kartalla