Haemme työnjohtajia Etelä-Suomeen

Telinekataja

Haemme työnjohtajia Etelä-Suomeen noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Vakinaistuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Työnjohtajana vastaat telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta, työntekijöiden perehdyttämisestä, tarjouslaskennasta, kalustolaskennasta, laskutuksesta sekä yhteydenpidosta asiakkaaseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia paineen alla. Katsomme eduksi teknisen koulutustaustan sekä aikaisemman työkokemuksen työnjohtotehtävistä teline-, konevuokraus- tai rakennusalalta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Työnjohtajan tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää esimiestaitoja, organisointikykyä sekä yhteistyötaitoja asiakas- ja tiimityössä. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta työnjohtajana kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Perheyrityksenä olemme vakavarainen työnantaja.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Järvi, puh. 0400 921 257.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 30.9.2019 mennessä osoitteeseen sami.jarvi@telinekataja.fi otsikolla Työnjohtaja.

Haku on päättynyt.