Haemme työnjohtajaa Kaakkois-Suomeen

Telinekataja

Työnjohtajana pääset mukaan Kaakkois-Suomen alueen vaihteleviin korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen sekä teollisuuden projekteihin. Vastaat työmaiden operatiivisesta toiminnasta ja asiakastyöstä: telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta, asiakasyhteyksistä, urakka- ja tarjouslaskennasta sekä laskutuksesta. Asentajien esimiehenä tehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden perehdyttäminen ja aliurakoitsijoiden koordinointi.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus tai kokemusta työnjohtotehtävistä. Rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemus on eduksi, mutta meillä sinulla on mahdollisuus myös kasvaa alan ammattilaiseksi. Olet vastuuntuntoinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia paineen alla. Puhut sujuvaa suomea, englannin kielen taito on eduksi. Olet valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön, joka edellyttää oman auton käyttöä ja B-ajokorttia. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle sekä rakentamisen että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin. Saat mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta työnjohtotehtävistä ja kehittyä alan huippuosaajaksi. Perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantajana.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa aluepäällikkö Jari Savolainen, puh. 050 538 6333 tiistaina 14.1. ja torstaina 16.1. klo 14–16.

HAE 21.1.2020 MENNESSÄ. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Työnjohtaja”.

Haku on päättynyt.