Haemme Turkuun työpäällikköä

Telinekataja

johtamaan työmaita ja ohjaamaan asentajien työskentelyä työturvallisuusasiat huomioiden. Työpäällikkönä vastaat Turun alueen teline- ja sääsuojaushankkeiden myynnistä ja tuotannosta. Toimit lisäksi Länsi-Suomen yksikön aluepäällikön oikeana kätenä.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja työpäällikön tehtävässä menestymistä tukeva työtausta. Eduksi katsomme rakennus- tai telinealan tuntemuksen. Olet nopea oppimaan sekä valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Olet ulospäinsuuntautunut vuorovaikuttaja, joka toimii oma-aloitteisesti ja päättäväisesti. Tartut aktiivisesti asioihin organisoiden ja hahmottaen kokonaisuuksia. Puhut sujuvaa suomea ja pärjäät englannin kielellä.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle sekä rakentamisen, että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantajana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 8.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Työpäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mikko Tammihovi puh. 0400 888 754.

Haku on päättynyt.