Haemme nyt varastotyönjohtajaa Ouluun

Kati Nyberg

Varastotyönjohtajana vastaat Telinekatajan Pohjois-Suomen toimipisteen logistiikasta: alueen operatiivisista varastotoiminnoista, kalustonhallinnasta ja ajojärjestelyistä. Huolehdit logistiikkatoimintojen työturvallisuudesta. Teet jatkuvasti yhteistyötä Oulun toimipisteen henkilöstön ja Telinekatajan muiden logistiikasta vastaavien henkilöiden kanssa. Toimit esihenkilönä toimipisteen logistiikan parissa työskentelevälle henkilöstölle ja vastaat tarpeenmukaisesta henkilöstömitoituksesta yhteistyössä Pohjois-Suomen aluepäällikön kanssa.

  • Sinulla on logistiikka-alan koulutus tai kokemusta, tekninen tai kaupallinen koulutus. Rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemus on eduksi, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi.
  • Käytät sujuvasti tietokonetta ja Windows-ohjelmistoja. Aikaisempi kokemusta jostakin toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksi.
  • Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuutuntoinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot, palveluhenkinen työote sekä kyky toimia paineen alla. Puhut sujuvaa suomea, englannin kielen taito on etu.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset mukaan sekä rakentamisen että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin. Saat mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta työnjohtotehtävistä ja kehittyä alan huippuosaajaksi.

Rakennamme turvalliset ja tuottavat työolosuhteet yli 55 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Suomalaisena perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja.

Soita lisätietoja, hae viimeistään 17.10.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Tuukka Laurila, puh. 040 544 4050, tiistaina 5.10. klo 15–16 ja torstaina 14.10. klo 15–16.

Hae varastotyönjohtajan paikkaa viimeistään sunnuntaina 17.10. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Varastotyönjohtaja Ouluun”.

Lue miten työpäällikkömme Joonas Fagerlundin urapolku on rakentunut Telinekatajalla »