Haemme nyt useita työnjohtajia Etelä-Suomeen

Kati Nyberg

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle rakentamisen ja/tai teollisuuden merkittäviin hankkeisiin. Saat mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta työnjohtotehtävistä ja kehittyä alan huippuosaajaksi.

Työnjohtajana vastaat operatiivisesta toiminnasta ja asiakastyöstä: telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta, asiakasyhteyksistä sekä laskutuksesta. Asentajien esimiehenä tehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden perehdyttäminen ja aliurakoitsijoiden koordinointi. Kokemuksesi ja mielenkiintosi pohjalta voit valita oman työnkuvasi: lähdetkö mukaan Porvoon Kilpilahden teollisuuskohteeseen vai vaihteleviin Etelä-Suomen alueen korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen projekteihin. Rakentamisen asiakkuuksissa työnjohtajan vastuualueeseen kuuluvat myös urakka- ja tarjouslaskenta.

Odotamme sinulta:

  • Teknistä tai kaupallista koulutusta tai kokemusta työnjohtotehtävistä. Rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemus on eduksi, mutta meillä sinulla on mahdollisuus myös kasvaa alan ammattilaiseksi.
  • Olet vastuuntuntoinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia paineen alla. Puhut sujuvaa suomea, englannin kielen taito on etu.
  • Olet valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön, joka edellyttää oman auton käyttöä ja B-ajokorttia.

Kiinnostuitko?
Soita lisätietoja ja lähetä hakemus 21.11. mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Järvi, puh. 0400 921 257, hakuaikana tiistaisin ja torstaisin klo 9–11. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 21.11.2021 osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Työnjohtaja”.

Millaista on olla töissä Telinekatajalla? Lue Joonaksen uratarina »

TURVALLISUUTTA JA TUOTTAVUUTTA TYÖMAALLE VUODESTA 1965

Telinekataja rakentaa turvalliset ja tuottavat työolosuhteet rakennusalan sekä teollisuuden kohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Keskitymme laadukkaiden teline- ja sääsuojaratkaisujen vuokraukseen, suunnitteluun ja asentamiseen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.