Telinekataja

Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiimme

Oletko laskutuksen ammattilainen ja valmis seuraavaan urasiirtoon? Haetko mahdollisuutta kasvaa laskuttajan roolissa vaikuttaen samalla yrityksen toiminnan kehittämiseen? Telinekataja on Pohjoismaiden suurin teline- ja sääsuojausalaan erikoistunut yritys ja nyt tarjoamme näköalapaikan monipuolisiin laskutustehtäviin Espoossa. 

Telinekataja laskutuksen ammattilainen rekry

Laskutusasiantuntijana olet tiimisi esihenkilön oikea käsi. Vastaat laskutustehtävien lisäksi sinulle nimettyjen vastuualueiden projektien seurannasta, sopimusten hallinnasta sekä asiakasrekisterin ylläpidosta. Toimit sekä sisäisenä että ulkoisena asiakastukena laskutukseen liittyvissä asioissa ja olet työtilanteen salliessa valmis auttamaan kollegoitasi lomien ja ruuhkahuippujen aikana. Tässä työssä laskutusasiantuntijan tehtävät painottuvat myös vahvasti luotonhallintaan, myyntireskontraan sekä järjestelmäosaamiseen. Tunnistat niin ikään herkästi toimintamallien kehitystarpeet ja tuot rohkeasti esiin ratkaisuehdotuksia työn sujuvoittamiseksi.

Odotamme sinulta:

  • Olet tarkka, huolellinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Sinulla on toisaalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti ja tarpeen vaatiessa olet halukas joustamaan toisten avuksi. 
  • Olet yleisimpien toimistosovellusten tottunut käyttäjä (MS Office) ja sinulla on vahva tuntemus toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmistä (käytössä Dynamics-365). 
  • Sinulla on kaupallinen tutkinto (merkonomi / tradenomi) tai siihen verrattavaa, alalta hankittua työkokemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan sekä vahvan asiantuntijatiimin ja esihenkilön tuen.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa Telinekatajan toiminnan kehittämiseen ja samalla kehittyä omassa ammatissasi. 
  • Kilpailukykyisen palkan, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Muuta huomioitavaa: 

Laskutustiimimme työskentelee toistaiseksi etänä, mutta poikkeustilanteen päätyttyä myös sinulla on mahdollisuus hybridityöhön.

Kiinnostuitko?
Soita lisätietoja ja lähetä hakemus 9.1.2022 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Vuorio, puh. 040 199 3606, maanantaina 27.12. ja keskiviikkona 29.12. sekä keskiviikkona 5.1. klo 12–15. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 9.1.2022 osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla ”Laskutusasiantuntija”.

Osaava henkilöstö on Telinekatajan kivijalka. Lue millaista on olla telinekatajalainen »

TURVALLISUUTTA JA TUOTTAVUUTTA TYÖMAALLE VUODESTA 1965

Telinekataja rakentaa turvalliset ja tuottavat työolosuhteet rakennusalan sekä teollisuuden kohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Keskitymme laadukkaiden teline- ja sääsuojaratkaisujen vuokraukseen, suunnitteluun ja asentamiseen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Sinua voisi myös kiinnostaa

Palkkaamme heti useita telineasentajia Etelä-Suomen kohteisiimme
Rekry! Tule työnjohtajaksi Keski-Suomen rakennusprojekteihin