Haemme HSE-valvojaa Kilpilahteen

Telinekataja

Haemme projektikohteeseemme Kilpilahden tehdasalueelle Porvooseen turvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

HSE-valvojana vastaat telinetyöskentelyn sujuvuudesta turvallisuussäännösten mukaisesti, työntekijöiden HSE-perehdyttämisestä, turvallisuus- ja havainnointikierroksista, poikkeamiin puuttumisesta sekä vaadittavasta raportoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä työnjohtajien ja telineasentajien sekä asiakkaan HSE-organisaation kanssa. Saat arvokasta HSE-kokemusta korkean työturvallisuustason teollisuusympäristössä työskentelystä.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta HSE-tehtävistä tai vastaavanlaisista valvonta- ja raportointitehtävistä sekä teollisuusympäristössä työskentelystä. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi, joten aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätön.
  • Oikeaa asennetta työturvallisuusasioihin ja aktiivista otetta työtehtävien hoitamiseen.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, IT-osaamista (Office-ohjelmat) sekä mahdollisuutta joustaviin työaikoihin. Muu kielitaito (englanti, viro) katsotaan eduksi.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle korkean työturvallisuustason teollisuusympäristöön ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 24.11.2019 mennessä osoitteeseen mikko.saarinen@telinekataja.fi otsikolla ”HSE-valvoja”. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HSEQ-päällikkö Mikko Saarinen, puh. 050 410 8899.

Haku on päättynyt.