Haemme HR-päällikköä

Telinekataja

Oletko HR-alan ammattilainen, jolla on innostusta, osaamista ja kykyä ottaa moninainen HR -tehtäväkenttä haltuun? Etsimme yhteistyössä Azets Insight Oy:n kanssa energistä ja varmaotteista asiantuntijaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhtiömme HR-prosesseista, henkilöstökäytännöistä ja uusien toimintatapojen kehittämisestä. Työsuhde on määräaikainen äitiyslomansijaisuus, joka alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä ja kestää alustavan arvion mukaan ainakin syksyyn 2021 saakka. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Olarissa metroyhteyden päässä.

Tässä tehtävässä vastaat Suomen yhtiön henkilöstöasioista ja tuet esimiehiä sekä myös henkilöstöä monipuolisissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Lisäksi tuet ulkomaisten tytäryhtiöiden johtoa HR-prosesseissa. HR-päällikkönä keskeiset työtehtäväsi ovat esimiestyön ja osaamisen kehittäminen, työkykyasioiden ja työhyvinvoinnin johtaminen, työsuhde – ja lakisääteisistä velvoitteista vastaaminen, rekrytoinnit ja perehdytys, työnantajamielikuvan kehittäminen ja sisäinen viestintä. Vastaat HR-prosesseista ja kehität niitä liiketoiminnan ja henkilöstön tarpeiden mukaisesti. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat henkilöstöetujen hallinnointi ja yhtiötasoisten henkilöstötapahtumien järjestely ja muut koordinointitehtävät. Työssäsi raportoit yhtiön operatiiviselle johtajalle.

Tehtävässä menestymistäsi tukee
•aikaisempi kokemus vastaavista HR-tehtävistä ja soveltuva koulutustausta
•kyky kehittää HR-toimintoja sekä esimiestyötä osana liiketoimintaa
•TES-tuntemusta rakennus- tai tuotantotoimialoilta ja työlainsäädännön tuntemusta
•kyky itsenäiseen työskentelyyn ja HR-toiminnan edistämiseen konkreettisten toimenpiteiden avulla
•varmaa, määrätietoista ja napakkaa otetta työhön sekä vahvoja viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
•kykyä rakentaa luottamusta ja toimia aktiivisena sparrauskumppanina
•matkustusvalmiutta alueyksiköissämme Suomessa (n. 20 pv vuodessa)
•englannin kielen taito
•Mepco-järjestelmän käyttökokemus

Tarjoamme sinulle

Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään Telinekatajan henkilöstökäytänteitä ja prosesseja ja olemaan erittäin tärkeässä roolissa perheyhtiön toiminnassa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä ja työskentelystä erilaisten sidosryhmien kanssa. Vaihtelevien työpäivien rinnalle saat mukavan tiimin ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 23.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Azets Insight Oy:n HR Advisor Taru Sievänen, p. 050 470 0854 ja HR Advisor Sanna-Kaisa Suopohja, p. 050 355 9822. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Haku on päättynyt.