Haemme aluepäällikköä Kuopioon

Telinekataja

Aluepäällikkönä toimit Itä-Suomen alueen tulosvastuullisena esimiehenä vastaten yksikkösi liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö, asiakassuhteiden hoitaminen, tuotannon johtaminen, esimiestyö, toiminnan jatkuva kehittäminen, yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä verkostoituminen alan toimijoiden kanssa.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus, näyttöä vastaavanlaisessa vastuullisessa tehtävässä menestymisestä sekä esimieskokemusta. Katsomme eduksi rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemuksen. Olet nopea oppimaan sekä valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön Kuopio-Kajaani-Joensuu välillä.

Etsimämme henkilö on vuorovaikutteinen ja tiimiään motivoiva tuloksentekijä, joka toimii oma-aloitteisesti ja tavoitteellisesti. Tartut aktiivisesti asioihin ja ymmärrät kokonaisvaltaisesti liiketoimintaa. Puhut sujuvaa suomea ja pärjäät englannin kielellä.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle sekä rakentamisen, että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantajana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 3.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla Aluepäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mikko Tammihovi, puh. 0400 888 754.

Haku on päättynyt.