ARP-porrasnousujen suosio kasvaa

Digimarkkinointi

Monet suuret rakennusyhtiöt ja vuokraamot ovat ostaneet Layher ARP -porrasnousuja ja niiden suosio kasvaa rakentajien panostaessa yhä enemmän työturvallisuuteen, sekä käyttökokemusten lisääntyessä. ARP-kalustolla rakennetaan työmaille väliaikaisia kulkuteitä esimerkiksi työmaatilaryhmien yhteyteen.

ARP on porraspalkeista ja kaiteista koostuva porrasjärjestelmä, jonka runkona käytetään Layher Allround Lightweightia. ”Kyseessä on teräksestä valmistettu porrastorni, jonka rakenne on vankka ja kestävä. Portailla liikkuminen on huomattavasti turvallisempaa kuin vaikkapa liukkailla puurakenteilla”, sanoo Telinekatajan myyntipäällikkö Jere Sieppo. Käytettävyys ja monipuolisuus yhdistettynä erinomaiseen turvallisuuteen ahtaissakin paikoissa on lisännyt niiden kysyntää. ”Kaupunkialueilla työmaatilaryhmiä asennetaan usein päällekkäin ja haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän ja toisenlaisen vaihtoehdon perinteisen ratkaisun rinnalle.”

Askelman leveys on useimmiten hätäpoistumistien vaatimukset täyttävä 1,4 m, ja portaiden kantavuus on 600 kg/m². Meillä on laaja valikoima porraspalkkeja ja kaiteita. Portailla liikkuminen on sujuvaa, ja askelmasta voidaan tehdä jopa kolme metriä leveä. Asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Redin työmaalle Kalasatamaan on rakennettu ARP-kalustolla noin 27 m korkea nousutie. ”Niitä on käytetty myös siltojen ja kattojen urakoinnissa. Asiakkaamme hankkivat meiltä lisää kalustoa hyvien kokemusten karttuessa”, korostaa Sieppo.